02 / 962 25 33(44)

BG EN

Терапия с витамин C

Обновяваща и просветляваща терапия с витамин С и естествен колаген.

 

След 30 годишна възраст кожата се нуждае от специални грижи, насочени към тонизиране, освежаване, изсветляване, подсилване на тъканите и регенериране. Точно така действа терапията с витамин С. Веднага след процедурата виждате пробуждането на блясъка, възстановента кожна еластичност и стегнатост, изглаждането на фините бръчки.

 

Свежият серум с 15% витамин С изсветлява тена, а антиоксидантната му активност води до превенция на остаряването, намаляване на бръчките, регулация на клетъчния метаболизъм,  омекотяване на кожата.

 

Колагенът 2% е незаменим клетъчен стимулатор, реструктурира и хидратира кожата.

 

Витаминния комплекс ( витамин А, витамин Е, витамин В3) и микроелементите Магнезий, Мед, Цинк имат анти-стрес действие, дават енергия на клетките и защитата, от която те се  нуждаят.

 

Терапията е подходяща за всеки тип кожа. Изключително благоприятно се повлиява кожата на пушачи, чийто блясък е загубен, в следствие консумацията на цигари.       

   

Процедурата започва с нежно почистване с подмладяващо тоалетно мляко с кръгови движения, последвано от подмладяващ тоник. Нанася се ексфолиант с ензими на цялото лице и шия и се оставя да действа 5 минути. Масажът на лице и деколте ви потапя в море от приятни усещания.

 

Серумът с витамини се нанася върху цялото лице, шия и деколте, като се набляга върху фините линии и пигментните петна.

 

Следва обнояваща колагенова маска, която допълнително стяга и хидратира. Финал на терапията е нанасянето на заглаждащ и изсветляващ околоочен гел  и обновяващ крем на лицето, шията и деколтето.

 

Процедурата продължава около час.

 

Изпратете запитване